Gjesteinnlegg 😉

Gjesteinnlegg!
Hei.
Jeg er det nye medlemmet i Egeland familien. Mitt navn er Prabhjeet Egeland, kallenavnet mitt er Prabbi.
Jeg er gift tanteungen til Linn. Han er en sprø mann.

I dag har jeg fått muligheten til å skrive gjesteinnlegg i bloggen til tante Linn. For en ære! Jeg har aldri skrevet blogg eller en hel tekst som dette siden norsk timen på barneskolen.

Vi bor i holmestrand og er på besøk i flekkefjord. Det er helt fantastisk. Vi er 18 stk men det går helt fint. Svigermor ordner opp og alle har det bra her på hytta.

I går hadde vi taco til middag. Jeg og Christian lagde 9 x 600 g kjøttdeig til familien. Det var godt og nok mat til å mette hele familien.

I dag har vi hatt en utrolig innholdsriksdag. Først hadde vi en fantastisk god frokost, før vi tok turen ned til Flekkefjord sentrum. Ungene koste seg med shoppingen. Onkel Rune ble blakk. Mens vi andre var rundt omkring og drakk!. HAHA! På kaffebørsen hadde vi lunsj og koste oss og etterpå var vi på hytta og hadde brunsj. Siden ble det vannski og brett. Noen var på brett og noen var på ski og noen satt å koste seg med øl på si. Så ble det grilling på hytta med mat fra Nortura. Jeg og Mr Christian Egeland jobber i Nortura og sponser familien med utrolig god grillmat til en billig penge. Vi har kost med dart, Volleyball og masse god drikke og inni mellom har Christian sluppet noen farts... og tonen har vært helt på topp! Vi kan kose oss.

Despacito!!!!

Tusen takk. Gi beskjed hvis du liker dette innlegget i bloggen. Kanskje jeg startet egen blogg. 😎

Én kommentar

nathalie

16.07.2017 kl.01:43

heilt amaziiiing! you go girl

Skriv en ny kommentar

Linn Hamre

Linn Hamre

35, Stavanger

Jeg er ei blid og fornøyd "jente" som har levd mitt liv i Norge,men ble født i Seoul..kom flyvende da jeg var 7,5mnd gammel. Fornøyd mamma til 4 troll..3 jenter og en gutt..om du vil bli bedre kjent med meg og min turbo-gjeng..så følg meg gjerne ;)

Kategorier

Arkiv

hits